+102,08%


Jag gjorde nu på morgonen en portföljrapport på Avanza.

Utvecklingen för min kapitalförsäkring sedan 2009-12-30 till 2013-01-16: +102,08 Index: +31,09%


________________
Bra start på året
Bytt bank
Köpt bostadsrätt!
Bostadsbubbla?
Mina innehav
Viktiga datum 2013
Utveckling förra året
Mål för 2013

4 kommentarer:

 1. Grymt bra jobbat ju... :). Fortsätt med det..

  SvaraRadera
 2. Hejsan, tack för en bra och underhållande blogg.
  Följer den med stort intresse.

  Jag har en liten fråga som du kanske ville vara schysst och hjälpa mig med. Jag har för avsikt att starta ett fondsparande. Äger redan aktier via ISK men vill även börja spara i fonder för att komma åt "udda" utländska aktier. Gillar Skagens utbud och track reckord. Till min fråga, vad är mest fördelaktigt att äga dessa fonder via vanlig depå eller kapitalförsäkring. Tacksam för svar och med motivering varför det ena alternativet är att föredra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Till aktiefonder är det helt klart bättre att lägga det i Kapitalförsäkring eller investeringssparkonto. Om det är räntefonder du är ute efter så bör du lägga de i ett vanligt fondkonto. Allt för att maximera avkastningen.

   Radera

Copyright © 2013 Kampen mot index - Ekonomiblogg om Aktier, sparande och ekonomi