Nytt gränssnitt på Avanza

Har ni sett det nya gränssnittet som Avanza har tagit fram?

Om du är kund hos Avanza kan du besöka https://www.avanzabank.se/nya för att se det nya utseendet.

Tog en skärmdump hur det ser ut i inloggat läge. (De svarta fälten ni ser har jag lagt till för att dölja kontonummer samt saldo.)

3 kommentarer:

 1. Ser fräscht ut, betydligt modernare :)

  SvaraRadera
 2. Tycker det ser bra ut :)

  SvaraRadera
 3. Tycker att översikten blivit sämre. Öppnar man gamla Avanza och nya Avanza i varsin flik och klickar emellan är det en ofantlig skillnad i hur mycket information man kan se på startsidorna. I den ena ser jag allt jag vill se, i den andra måste jag skrolla och kan inte se allt i en och samma bild. Texten är dessutom grå vilket gör den mindre skarp.

  Jag vet att det går lite mode i att man ska skrolla men jag hoppas att det är nåt som går över snabbt. Nu låter jag som en sur typ men jag lovar att jag vill Avanza väl. :)

  SvaraRadera

Copyright © 2013 Kampen mot index - Ekonomiblogg om Aktier, sparande och ekonomi