3 reaktioner till “Nytt gränssnitt på Avanza

 • december 27, 2011 kl. 10:09 f m
  Permalink

  Ser fräscht ut, betydligt modernare 🙂

  Svar
 • december 27, 2011 kl. 1:15 e m
  Permalink

  Tycker det ser bra ut 🙂

  Svar
 • december 30, 2011 kl. 11:35 e m
  Permalink

  Tycker att översikten blivit sämre. Öppnar man gamla Avanza och nya Avanza i varsin flik och klickar emellan är det en ofantlig skillnad i hur mycket information man kan se på startsidorna. I den ena ser jag allt jag vill se, i den andra måste jag skrolla och kan inte se allt i en och samma bild. Texten är dessutom grå vilket gör den mindre skarp.

  Jag vet att det går lite mode i att man ska skrolla men jag hoppas att det är nåt som går över snabbt. Nu låter jag som en sur typ men jag lovar att jag vill Avanza väl. 🙂

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *