En vecka kvar

Nu har jag en arbetsvecka kvar till semestern börjar. Ska bli riktigt skönt och välbehövligt att varva ner lite. Även om det bara handlar om 2 veckors ledighet. Blir nog en vecka ledigt i augusti också.

Under min semester ska jag försöka hinna läsa några böcker. Jag är alldeles för dålig på att läsa böcker i vanliga fall. Borde verkligen bli bättre på det.

Ska även försöka njuta så mycket jag kan av sommarsverige. Så jag hoppas jag får fint väder. Kommer ca 1 vecka befinna mig i mina föräldrars sommarstuga och njuta av enkelheten samt utav bad, fiske och att bara njuta av stillheten.

Stugan ligger avskilt vid en sjö och i stugan har jag varken tillgång till internet eller tv.

I bland kan det verkligen vara skönt att slippa dessa ting, men om suget blir för stort kan jag koppla upp mig via mitt mobila bredband.

1 kommentar:

  1. Hoppas du får en trevlig semester. Själv så ska jag spendera halva semestern i Norge :)

    SvaraRadera

Copyright © 2013 Kampen mot index - Ekonomiblogg om Aktier, sparande och ekonomi